Get Adobe Flash player


            Stichting
                                       FuDaRe

De grondleggers

Korte beschrijving van het onstaan van Tenenanalyseren

Margriet en Imre

Karakteranalyse via de tenen is een biometrisch kennissysteem dat het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren. Deze methode is geschikt om zelfkennis op te doen, relaties te doorgronden en het is een welkome hulp bij opvoeding. Imre heeft drie boeken geschreven over het karakter analyseren via de tenen.

Het karakter analyseren op deze wijze is ontwikkeld door oud-journalist en radioman Imre Somogyi en zijn vrouw Margriet. Zij interviewden honderden mensen die op stranden en sauna's hun tenen voor hen blootstelden. Geleidelijk aan ontdekten zij de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen en konden zij relaties leggen tussen het beeld dat tenen biedt en het karakter van mensen.


Imre en Margriet Somogyi ontwikkelden samen deze karakteranalyse vanuit hun achtergrond als polariteitstherapeut en polariteitsdocent.Aanvankelijk heeft Margriet i.v.m. haar drukke werkzaamheden zich op de achtergrond gehouden.Imre bracht de kennis die hij samen met Margriet had ontwikkeld naar buiten.Imre voelde zich in een meer extraverte rol goed thuis.


Imre Somogyi is op 29 mei 2015 overleden


Mail ons06-50542640Facebook FuDaRe


Nieuws:
Nieuw Chakramodule

Klik hier voor meer informatie. Ga naar de agenda voor de ingeplande datum.Nieuw familie tenenanalyseren

Klik hier voor meer informatie. Ga naar de agenda voor de ingeplande datum.Zomer 2016: Tenenanalisten gaan op Campingtour


12 november 2016: Nationale Tenendag